středa 30. ledna 2013

Chevron earrings

Další z náušnic. Nejsou už tak jednoduché, jako první, je potřeba více pomůcek, ale s trochou snahy se dají zvládnout levou zadní!

Another pair of earrings. A little bit more complicated than my first project.





Materiál/pomůcky:
- rokajl nebo jiné drobné korálky
- dlouhé ketlovací jehly nebo drátek
- řetízek (já použila s velkými oky, líbily se mi rozestupy)
- afroháčky
- ketlovací kleště

You need:
- seed beads
- eye pins (or make them from wire)
- chain
- earhooks
- beading pliers



Na ketlovací jehlu navlékneme korálky (já použila 10), zalomíme do pravého úhlu, navlékneme dalších 10 korálků a na konci uděláme očko. Takto si připravíme požadovaný počet "véček". Očka by měla být vždy otočena stejným směrem - jako je na fotografii. Poté očka otevíráme a navlékáme na řetízek - musí se dbát na to, aby se nikde nepřetočil. Na obou koncích řetízku tedy máme naketlovaná "véčka", odpočítáme střed a tam připevníme afroháček.

Tip: "Véčka" vyrábějte zároveň a vždy přiměřujte k již vytvořeným, aby byla délka navlečených korálků stejná (některé korálky jsou třeba užší, i když na první pohled to není vidět).

It's a little bit difficult for me to translate it, hope that photos will help you :) Just bend eye pin with beads in the middle, make a loop (follow photos). Then add "chevrons" to your chain (be carefull to not flip over the chain!). Add earhook in the middle of the chain. 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za každý komentář!!!