pátek 22. února 2013

Pinterest Inspiration *1 - Miguel Ases Earrings

Moje nástěnky na Pinterestu jsou plnější a plnější a tak jsem se rozhodla, že alespoň jednou týdně se budu snažit vyrobit/vyzkoušet něco, co jsem si připíchla. Tentokrát jsou to šité náušnice z rokajlu, které jsem si vyrobila na ples. Byl to trochu oříšek a byly dost pracné, ale s výsledkem jsem spokojena, i když nejsou úplně stejné, což jsme ani vlastně nechtěla. Moje verze má jiný tvar a barvy, které se mi víc hodily k šatům :)

Každopádně, jsou přesně takové, jaké jsme chtěla, a určitě levnější :) Taky mám jistotu, že se nerozpadnou, dala jsem si záležet.

My Pinterest boards are getting bigger and bigger, so I decided to realize at least one of pins a week. This time it's beadweaving - earrings from seed beads. My version is a little bit different, with different shape and in colours, which matched better with my dress.

pátek 8. února 2013

Valentine DIY tips

Nejsem moc na slavení Valentýna, ale srdíčka jsou milá a dají se využít i kdykoliv jindy ;)

Some tips with hearts :)


pondělí 4. února 2013

*5 January Loves

Tento post jsem zahlédla u Silvi a myslím, že je to skvělý nápad! Stejně jako ona často pro něco vzplanu a je to většinou láska krátká, ale intenzivní. Navíc, myslím si, že každý měsíc je něčím typický, a to člověk dělá v lednu by ho ani nenapadlo v dubnu.
Budu tedy také měsíc co měsíc hledat pět věcí, které mě těší, baví, mám z nich radost a nebo mi zabírají tolik času, že se prostě nedají přehlédnout.
Co je to tedy v lednu?

I've seen a post like this at Silvi's blog. It is about my five favorite things in january and I am going to write a post like this every month. (But I am a little bit lazy to translate it all. :) )

*1 - Kafe z ptačího hrnečku // Coffee from my "bird cup"
Tento hrneček jsem dostala od přítele k letošním Vánocům. Vycvičila jsem se během let v Brně na pití "dobré kávy", takže si s radostí dávám espresso nebo albánskou kávu natřikrát zpěněnou vařenou v džezvě. A piju právě ve společnosti tohohle vrabčáka. Protože jsem spíš čajová, je pro mě káva takový malý svátek.